Henkilökunta

Taija

Olen toiminut hiusalalla vuodesta 2008, mutta samalla opiskellut muitakin aloja. Lapsesta asti tiesin, että haluan kampaajaksi, mutta en osannut kuvitellakkaan mihin loppujen lopuksi päädyn. Pukuompelija- ja stylistikoulun jälkeen palasin hiusten pariin, mutta nopeasti huomasin, että laakereillaan lepääminen ei ole minun juttu. Sain mahdollisuuden opiskella itseni kynsiteknikoksi ja jäädä saman tien alalle töihin. Haave omasta parturi-kampaamosta ja toive saada yhdistää kaikki mahdolliset palvelut mitä voin tarjota saman katon alle syntyi 2016. Rakas ”lapseni” Linnea’s avasi ovensa loppiaisena 2017 ja kasvaa, sekä kehittyy huimaa vauhtia.

Niin hiuksissa kuin kynsissäkin tykkään haastaa itseni ja aina kokeilla jotain uutta. Mielestäni yksinkertainen on kaunista, mutta yksinkertaisen ei kuitenkaan tarvitse olla tylsää. Tykkään leikkiä väreillä ja kampauksien tekeminen on aina ollut lähellä sydäntä. Hope to see you soon!

Marika

Aloitin kynsien parissa vuonna 2012. 2013 kävin ensimmäisen koulutukseni ja siitä pikkuhiljaa jatkoin harjoittelua. Edelleen näin vuosien jälkeen odotan pääseväni oppimaan lisää ja tykkäänkin kouluttautua säännöllisesti. Tällä alalla kun ei koskaan ole valmis. Tykkään tehdä sekä koristeellisia, että yksivärisiä kynsiä. Tässä työssä vaihtelu ja erilaiset asiakkaat on rikkaus. Tyylejä on monia, toteutetaan sitä mikä itseäsi eniten miellyttää. Lisäksi osaamisiini kuuluvat kauneusmeikkaus sekä kosmeettinen jalkahoito.

Töitäni pääset katsomaan Instagramissa @marihansbeauty.

Bea

Olen valmistunut parturi-kampaajaksi 2012 ja Taijan tavoin opiskellut tässä samalla muitakin aloja. Linnea’sin porukkaan hyppäsin mukaan loppuvuodesta 2020.


Lempitöihini kuuluu ehdottomasti hiusten teippipidennykset ja niissä olenkin kartuttanut kokemusta jo opiskeluajoilta asti. Rakastan luonnollista ja romanttista tyyliä, lemppareina isot hiukset ja pehmeät värit, eritoten vaalean eri sävyt lämpimistä pastellisiin! Tykkään leikata myös veitsellä ja luonnonkiharatkin hiukset ovat lähellä sydäntäni. Voit tulla tuoliini valmiin idean kanssa tai voimme suunnitella yhdessä juuri sinun toiveidesi, tyylisi ja hiustesi mukainen palvelu. Toivottavasti nähdään pian!


Palveluihini kuuluu myös omien kynsien geelaukset, ripsien kestotaivutukset ja kulmien laminoinnit! Töistäni löydät kuvia Instagramista @beankauneusunet .

Maura

Hei, olen Maura ja Linnea’sin porukan tuorein vahvistus. Hiuksia ja kauneutta olen rakastanut aina ja parturi-kampaajaksi valmistuin 2015. Sydämeni sykkii erityisesti pehmeille, luonnollisille väreille ja raidoituksille sekä ajattomille leikkauksille. Kampauksissa ominta alaani ovat boheemit ja romanttiset luomukset. Let’s make you glow!

Pääset tutustumaan töihini Instagramissa nimimerkillä @maukumuru.