Henkilökunta

Taija

Olen toiminut hiusalalla vuodesta 2008, mutta samalla opiskellut muitakin aloja. Lapsesta asti tiesin, että haluan kampaajaksi, mutta en osannut kuvitellakkaan mihin loppujen lopuksi päädyn. Pukuompelija- ja stylistikoulun jälkeen palasin hiusten pariin, mutta nopeasti huomasin, että laakereillaan lepääminen ei ole minun juttu. Sain mahdollisuuden opiskella itseni kynsiteknikoksi ja jäädä saman tien alalle töihin. Haave omasta parturi-kampaamosta ja toive saada yhdistää kaikki mahdolliset palvelut mitä voin tarjota saman katon alle syntyi 2016. Rakas ”lapseni” Linnea’s avasi ovensa loppiaisena 2017 ja kasvaa, sekä kehittyy huimaa vauhtia.

Niin hiuksissa kuin kynsissäkin tykkään haastaa itseni ja aina kokeilla jotain uutta. Mielestäni yksinkertainen on kaunista, mutta yksinkertaisen ei kuitenkaan tarvitse olla tylsää. Tykkään leikkiä väreillä ja kampauksien tekeminen on aina ollut lähellä sydäntä. Hope to see you soon!

Marika

Aloitin kynsien parissa vuonna 2012. 2013 kävin ensimmäisen koulutukseni ja siitä pikkuhiljaa jatkoin harjoittelua. Edelleen näin vuosien jälkeen odotan pääseväni oppimaan lisää. Tällä alalla kun ei koskaan ole valmis. Tykkään tehdä sekä koristeellisia, että yksivärisiä kynsiä. Tässä työssä vaihtelu ja erilaiset asiakkaat on rikkaus. Tyylejä on monia, toteutetaan sitä mikä itseäsi eniten miellyttää. Lisäksi osaamisiini kuuluvat kauneusmeikkaus sekä kosmeettinen jalkahoito.