Henkilökunta

Taija

Olen toiminut hiusalalla vuodesta 2008, mutta samalla opiskellut muitakin aloja. Lapsesta asti tiesin, että haluan kampaajaksi, mutta en osannut kuvitellakkaan mihin loppujen lopuksi päädyn. Pukuompelija- ja stylistikoulun jälkeen palasin hiusten pariin, mutta nopeasti huomasin, että laakereillaan lepääminen ei ole minun juttu. Sain mahdollisuuden opiskella itseni kynsiteknikoksi ja jäädä saman tien alalle töihin. Haave omasta parturi-kampaamosta ja toive saada yhdistää kaikki mahdolliset palvelut mitä voin tarjota saman katon alle syntyi 2016. Rakas ”lapseni” Linnea’s avasi ovensa loppiaisena 2017 ja kasvaa, sekä kehittyy huimaa vauhtia.

Niin hiuksissa kuin kynsissäkin tykkään haastaa itseni ja aina kokeilla jotain uutta. Mielestäni yksinkertainen on kaunista, mutta yksinkertaisen ei kuitenkaan tarvitse olla tylsää. Tykkään leikkiä väreillä ja kampauksien tekeminen on aina ollut lähellä sydäntä. Hope to see you soon!

Pääset kurkkimaan töitäni instagramissa nimimerkillä @taijaswonders

Maura

Heippa! Olen Maura, pikkutarkka raitojen laputtaja, intohimoinen kampausten tekijä ja hillitön höpöttäjä!

Hiuksia ja kauneutta olen rakastanut aina ja parturi-kampaajaksi valmistuin 2015. Linnea’sissa työskentelyn aloitin vuonna 2022. Sydämeni sykkii erityisesti pehmeille ja luonnollisille värivivahteille sekä ajattomille leikkauksille. Kampauksissa ominta alaani ovat boheemit ja romanttiset luomukset. Palvelen ilolla ja ammattitaidolla myös parturipuolen asiakkaat, sekä perheen pienimmät.

Olet lämpimästi tervetullut juuri sellaisena kuin olet, tehdään sinusta yhdessä hehkuvin versio itsestäsi!

Pääset tutustumaan minuun tarkemmin, sekä töihini Instagramissa nimimerkillä @maukumuru

Hellu

Parturi-kampaajana olen ollut jo pidemmän aikaa, monet värireseptit sekoittaneena kokemusta on kertynyt.
Pidän itseni haastamisesta ja uuden oppimisesta.
Työt joissa oma silmäni erityisesti lepää ovat pehmeät soinnukkaat värit ja muotoonleikkaukset. Töitäni näet instagramissa nimimerkillä @hair_byhellu.

Tervetuloa sydämellisesti istumaan tuoliini.

-Helena-