Henkilökunta

Taija

Olen toiminut hiusalalla vuodesta 2008, mutta samalla opiskellut muitakin aloja. Lapsesta asti tiesin, että haluan kampaajaksi, mutta en osannut kuvitellakkaan mihin loppujen lopuksi päädyn. Pukuompelija- ja stylistikoulun jälkeen palasin hiusten pariin, mutta nopeasti huomasin, että laakereillaan lepääminen ei ole minun juttu. Sain mahdollisuuden opiskella itseni kynsiteknikoksi ja jäädä saman tien alalle töihin. Haave omasta parturi-kampaamosta ja toive saada yhdistää kaikki mahdolliset palvelut mitä voin tarjota saman katon alle syntyi 2016. Rakas ”lapseni” Linnea’s avasi ovensa loppiaisena 2017 ja kasvaa, sekä kehittyy huimaa vauhtia.

Niin hiuksissa kuin kynsissäkin tykkään haastaa itseni ja aina kokeilla jotain uutta. Mielestäni yksinkertainen on kaunista, mutta yksinkertaisen ei kuitenkaan tarvitse olla tylsää. Tykkään leikkiä väreillä ja kampauksien tekeminen on aina ollut lähellä sydäntä. Hope to see you soon!

Katri

Tervetuloa rentoon penkkiin!

Aina ei tarvitse tietää, mitä hiuksiin haluaa, mielelläni suunnittelen asiakkaan kanssa mieleisen lopputuloksen. Olen 15 vuoden hiusuran aikana ollut monessa mukana, mutta liiketyö asiakkaiden kanssa on alalla parasta. Vahvuuksina luonnolliset ja pehmeät tyylit, mutta osaamista löytyy myös räväkästä puolesta. Hiustenpidennyksistä vahvaa kokemusta jo 18v ajalta.

 

Sini

Olen valmistunut parturi-kampaajaksi vuonna 2008. Tein vakituisesti alan töitä vuoteen 2011 asti, jolloin vaihdoin paikkakuntaa opintojen perässä. Lopetin kampaamoalan työt ja keskityin täyspäiväisesti opintoihini, mutta opintojen ja muilla aloilla työskentelyn jälkeen alkoi kampaamossa työskentely houkuttamaan enemmän ja enemmän. Päädyin muutaman kuukauden miettimisen jälkeen Linnea’siin toteuttamaan luovempaa puoltani varsinaisen päivätyöni ohella. Opettelua ja muistamista on vielä paljon, vaikka vankka ja ammattitaitoinen pohja koulutuksen ja pienten kampaamotöiden ansiosta onkin. Tätä osaamista kasvatan omien tuttujen asiakkaiden kanssa, jotka pysyvät tauosta huolimatta sitkeästi matkassa. Eihän sitä koskaan tiedä, vaikka joskus kampaamoala veisi kokonaan taas mukanaan.

Marika

Aloitin kynsien parissa vuonna 2012. 2013 kävin ensimmäisen koulutukseni ja siitä pikkuhiljaa jatkoin harjoittelua. Edelleen näin vuosien jälkeen odotan pääseväni oppimaan lisää. Tällä alalla kun ei koskaan ole valmis. Tykkään tehdä sekä koristeellisia, että yksivärisiä kynsiä. Tässä työssä vaihtelu ja erilaiset asiakkaat on rikkaus. Tyylejä on monia, toteutetaan sitä mikä itseäsi eniten miellyttää. Lisäksi osaamisiini kuuluvat kauneusmeikkaus sekä kosmeettinen jalkahoito.